Köpa snus billigt

Orden ”snus” och ”billigt” är kanske två ord som många inte riktigt får ihop. Liksom rökning så är det oerhört dyrt att snusa, dels mycket tack vare den tobaksskatt vi har i Sverige men även bara för att det helt enkelt är dyrt att bruka tobak i allmänhet ändå, så vad kan man göra om man vill fortsätta med sitt tobaksbrukande men ändå spara in pengar?

Svaret ligger i – när det kommer till snus i alla fall – att köpa snussatser. Med hjälp av snussatser så kan man faktiskt dra ner sina kostnader på sitt snusade med flera tusen kronor. Det kanske låter som en överdrift, men om man snusar mycket hela året om så blir det faktiskt flera tusenlappar man sparar tack vare att man använder sig av snussatser.

Självfallet så finns det andra sätt att köpa snus billigt på, till exempel genom att bara köpa det genom nätet. Att handla snus på nätet är oerhört mycket billigare än att köpa det i vanlig butik. Du får alltså det vanliga snuset du annars köper i butik men istället för att köpa det i butik så kommer det istället rakt hem till dig. Även om denna metod förstås innebär att det är oerhört mycket billigare än i butik så blir aldrig fullt så lika billigt som med de tidigare nämnda snussatserna.

En snabb jämförelse
För att sätta saker och ting i perspektiv så kan vi lägga upp ett enkelt exempel: Låt oss runda upp att varje snusdosa du köper kostar femtio kronor. Femhundra kronor så kan du med andra ord köpa tio stycken dosor med snus. För samma summa så kan du köpa på ett ungefär två kilo snussats och av det tillverka över hundra stycken dosor med snus. Visst, det tar ett par dagar att gå från snussats till färdigt snus, men i det stora hela så håller du säkert med om att det hela är en oerhört bra deal. Inte sant?